Bristol City (H) 4-1, 21/11-09

(Thomas 3, Brunt 12, selvmål 46, Cox 48 - Hartley 81) Kampen slutt, og det endte med samme resultat som sist gang Bristol City var på besøk. En ny overbevisende kamp fra Albion, nå er tiden inne for å få en god luke ned til tredjeplassen.

---

Se under for kamprapport fra den minst 100 år gamle supporteren Terry Wills, oversatt til Norsk av mr. google.

Terry's Baggies Blog

BRISTOL forvist

25-11-2009

Albion supporter Terry Wills gir oss sin Lowdown på hvordan Robins var sendt bobbing.

De gikk ubeseiret i sju kamper, hadde tapt færre kamper enn noen lag i Fizzy Pop liga, bare innrømmet seks mål i 16 kamper, hadde støtte av den største mengden av vekk fans sett på The Hawthorns siden Toon Army invaderte på åpningsdagen dag, og som før avspark var ikke i tvil om de var laget for å sette en stopper for Baggies imponerende skjermer som hadde sett av Watford og Leicester City. (Å ja de var en annen av de lagene som tror at etter geeing seg opp for en uke, realisere viktigheten av en god ytelse, trengte de en siste minutt lag klynge bekrefte at de hadde ikke glemt hva deres manager hadde antagelig vært boring inn i dem burde det ha glidd deres minne?)

De var Red, Red, Robins of Bristol City et lag som på dagen spilte godt med en ytelse på glatt forbi og bevegelse som kan ha sett ut mindre lag, men mot den nåværende gjenoppblussende Albion reiste hjem vel og virkelig slått og i sannhet Hvis Baggies hadde tatt fordel av de mange åpninger opprettet, kunne ha vært effektivt stappet som vil tusenvis av kalkuner fire uker derav!

Ironisk nok fra City synspunkt, kunne det ha vært fansen feiret etter tre bare noen minutter. En siste grøft avstand fra Gianni Zuiverloon ble samlet inn av Graham Dorrans, satte han opp Jerome Thomas for en jinking kjører og hvordan vi feiret synet av keeper deres plukke ballen ut av nettet slått av en sprengning finish. Vi var på vei.

Et par minutter senere og det var Chris Brunt latching på en gjennom ball, jinking rundt keeper til konsist skli ballen inn i nettet aldri så sakte. eller et øyeblikk som vi lurte på om det ville rulle over streken, men det hjalp og fra da av til tross Bristol spille noen attraktiv fotball Jeg hadde ikke den minste tvil vår beste ville være å senke annen seier bonus for en godt utført jobb.

Og etter en tredje og fjerde første høflighet av et selvmål etterfulgt av Simon Cox netting et minutt senere, til alle og formål det var det.

Deres kreditt City fortsatte å lete farlig via en kombinasjon av nøyaktig pasningsspill og smarte bevegelser, men når Albion sette dem under press de så sårbare.

Nesten uunngåelig en viss selvtilfredshet begynte å krype inn Casual unøyaktige klaringen og slurvet bestått lov til Bristol for å øke deres støttespillere håper på minst en trøst mål som behørig kom i 83dje minutt høflighet av en ustoppelig frispark fra Paul Hartley.

Dette var en imponerende ytelse fra Roberto Di Matteo's (forhåpentligvis?) Stadig bedre Albion, som synes godt på vei til å vite hva kombinasjonen av spillere og taktikk er nødvendig for å motvirke mest motstand.

Forsvaret ser langt mer resolutte, på midtbanen konstruktive og villige til å takle med flere biter enn tidligere i sesongen, mens de nåværende valgte to i en 4-4-2 formasjon, Luke Moore og Simon Cox, er villige til å jage og harry forsvarere .

Med tanke på at vi fortsatt har Roman Bednar å komme i pluss til slutt Ishmael Miller og James Morrison, skilting synes å være bra for et vellykket forsøk på å returnere til Grådighet League.

Det er en truism at styrken i et lag er det spillere som normalt ville være automatisk valg, men finner seg selv venter på å kreve et sted, særlig Robert Koren og Filipe Teixeira. Ved Koren rapporter indikerer at RDM håper å overtale den slovenske kaptein har han en fremtid på Hawthorns tross for ikke å være førstevalg.

Men det er fremdeles en lang vei å gå før sesongen er slutt, og igjen er det Newcastle som øverste tabellen ved hjelp av et langt fra imponerende seier på Deepdale mandag kveld. Ikke det som vil bekymre dem. Alt som teller er å vinne kamper og Toon Army vil gjerne tillate at så lenge det holder dem i en av de automatiske opprykk flekker.

Neste opp er suksessive unna spill i Sheffield Wednesday og Derby og som hver ekspert, supporter, vil manager fortelle deg jo mer de blir utnyttet, jo større er sjansene for forfremmelse kom sesongens slutt.

Etter sending Bristol City hjemme meningsløs RDM sa "Det var en utmerket ytelse - vi måtte være sterk for å slå en veldig god Bristol City siden så må du ikke bli vant til det! Vi kan ikke bli bedre enn du kunne forvente oss å få vi har en ung tropp, og har ikke Ishmael Miller eller James Morrison som begge er svært store aktører for oss "

Spillerne vet også at det er en lang vei å gå, og opposisjonen vil bli bestemt på å vise at de er oppe for utfordringen.

Vil de gjøre det? I noen spill de vil, men så lenge Baggies fortsette i samme retning vi skal føle optimistisk at neste sesong Grådighet League opposisjonen vil være på vår fixture list.

Det er en lang vei, men gir poeng er samlet på vår nåværende luft av tillit vil fortsatt være høy blant styret, ledere og spillere, pluss selvfølgelig oss supportere, og endte opp på Kanskje 2nd 2010.

Alt vi kan gjøre er å vente og se!

"Kom deg Baggies.

---
 
Dagens lagoppstilling er klar, RDM bruker for første gang samme lag i to kamper på rad, ingen endringer fra startoppstillingen mot Leicester. Eneste endring på benken er Wood inn for Bednar som er syk.

ALBION (4-4-2): Carson; Zuiverloon, Meite, Olsson, Mattock; Brunt, Jara,
Dorrans, Thomas; Moore, Cox. Subs: Kiely (gk), Mulumbu, Koren, Cech, Wood,
Martis, Teixeira.

CITY (3-5-2): Gerken; Carey, McCombe, Nyatanga; Skuse, Elliott, Sno,
Hartley, McAllister; Maynard, Haynes. Subs: Basso (gk), Fontaine, Johnson,
Clarkson, Williams, Sproule, Saborio.

Ingen tv-sending i dag, jeg kommer til å legge ut litt opppdateringer her utover i kampen for de som ikke har Albion Player.

3 minutter: 1-0 Jerome Thomas !    Skudd nede i hjørnet etter en kontring.  Luke Moore hadde en brukbar sjanse helt i starten, før City misbrukte en bra sjanse like etter, Carson på bærtur, Zuiverloon reddet på streken.

4 minutter: Bra redning av Carson til corner.

12 min: Brunt rundet keeper og la på til 2-0. Jara til Dorrans som spilte gjenneom Brunt. Vi vil ha fem!

25 min: Kjempesjanse til Dorrans, bom. Citys keeper har hatt lite å gjøre bortsatt fra å plukke to baller ut av nettet.

29 min: Mattock skadet, må ut (Ankel). Cech kommer innpå.

37 min: Cox bra skudd, blir blokkert. Blir dratt i bakken like etter, ingen straffe. Cech avslutter med et skudd.

39 min: Marvin Elliott stupheader over mål fra liggende posisjon...

Pause: Stats fra BBC: Possesion 51-49, skudd på mål 3-3, skudd utenfor mål 4-4, cornere 0-4

46 min: 3-0. Zuiverloon snapper opp en pasning, sender til Cox som skyter/legger inn, og Lousi Carey setter ballen i eget mål.

48 min: 4-0 Simon Cox!!!  Innlegg fra Cech.

53 min: Albion vinner sin første corner i pøsregnet etter at Carey nesten lager selvmål nummer to for dagen.

56 min: Mulumbu kommer inn for Dorrans.

65 min: Stor sjanse for Zuiverloon, tør ikke skyte selv, keeper redder fra Cox.

66 min: Haynes alene mot Carson, skyter utenfor.

72 min: Moore scorer, men annullert for hands.

77 min: Cox får gult kort for filming i sekstenmeteren. Blir byttet ut med Robert Koren like etter.

81 min: Hartley setter et frispark i krysset, 4-1. Brunt og Olsson krangler etterpå mens kampen er i gang, og blir nesten 4-2...

23.444 tilskurere i dag.