Everton 2 - Albion 1, 21.09.11

Så var Carling Cup over for vår del for denne gang også. Etter en overbevisende og kanskje forventet seier hos Bournemouth i andre runde, måtte vi se oss slått av lillebror Merseyside etter ekstraomganger i runde nummer tre.

 

 

 

 

 

Etter statistikken å dømme virket det hele som en temmelig jevn forestilling, noe vi kan være fornøyde med, med tanke på motstander og laguttak. 18 år gamle Thorne fikk 96 minutter med kamptrening mot et Premier League-lag som spiller Europafotball omtrent hvert bidige år, og et reservepreget forsvar bestående av Jones, McAuley, Olsson og unge Mattock holdt nullen frem til det 89. minutt.

 

Det så lenge ut til å gå vår vei med en 1-0 ledelse etter kaptein Brunts straffescoring, men 1.94 høye Fellaini gav kampen forlenget levetid med en suser i det nest siste ordinære spilleminutt. Veteran Phil Neville skrev seg også på scoringslista i det 103. minutt, og med det blir det ingen cupaction før i januar igjen, da vi tar fatt på FA-cupen, som forhåpentligvis går bedre!

 

Peter Odemwingie ble kåret til banens beste Baggie av Albion-juryen.

 

ALBION (4-3-3): Fulop; Jones, McAuley, Olsson (Dawson 103), Mattock; Dorrans, Thorne (Scharner 96), Brunt; Odemwingie, Tchoyi, Cox (Morrison 83). Innbyttere ikke brukt: Daniels, Jara Reyes, Mulumbu, Berahino.


 

Chris Brunt fra straffemerket.