Statistikk

Bristol City (B) tirsdag 19/1-16, 20.45. FA Cup 3.runde omkamp (TV2 Sport Premium)

bristol-cityVi får et nytt forsøk i cupen etter James Morrisons sene utlikning forrige helg. Denne gangen må vi dog ta turen sørvestover til Bristol, og byens storebror City.  Tolv ganger tidligere de siste førti år har vi spilt uavgjort i tredje runde, og har måttet ut i omkamp. Fire ganger har vi vunnet, så der er statistikken mot oss. Vi tar en gjennomgang bakover i tid.

Les mer: Bristol City (B) tirsdag 19/1-16, 20.45. FA Cup 3.runde omkamp (TV2 Sport Premium)

Boxing Day bringer glede?

Swansea (B) 26/12-15, kl. 16.00 (TV2 Sumo)

Boxing Day betyr fotball i England, og vi får gleden i å ta del i denne tradisjonen. Så i dag at Albion er den tredje beste klubben i landet på en oversikt over poeng sanket på denne dagen. Tror ikke de hadde vært så høyt oppe hadde bare de siste førti år telt med.

Våre resultater siste førti år på 26.desember.

Les mer: Boxing Day bringer glede?

Førjulstrida over for denne gang.

dobie51Førjulstrida er over for denne gang, og det som så ut som kunne bli en bra periode ble brått en tre-kampers rekke uten seier. Igjen gikk vi i fella med å tro at våre gode resultater mot topplagene ville gi en enkel kamp mot Bournemouth, men den ble i stedet dårligst av dem alle, igjen minimalt med skudd på mål, og denne gangen også med forsvarsfeil og dårlig disiplin. Dette ble avgjørende selv om vi nesten rodde i land en dødballuavgjort nok en gang.

Les mer: Førjulstrida over for denne gang.

Southampton, ute etter topp 7 status?

SOuthampton 1Southampton (H), lørdag 12/9, 16:00  (opptak TV2 Sport Premium 21:30)

Ikke tid til å lage sak på vår historie mot Southampton denne gangen, men før kampen i dag kan det være interessant å se litt på historiske tall likevel.

Southampton har med litt kapital, men kanskje mest utmerket ledelse, på kort tid tatt steget opp fra League 1 til å bli klubben som har nærmest 'topp 6'-klubbene de to siste sesongene. Topp 4-klubbene Man Utd, Arsenal, Liverpool, Chelsea har fått selskap av Man City i nyere tid, og selv om jeg er litt skeptisk har jeg regnet med Tottenham i dagens topp 6, basert på veldig nyere historie, og slik som Premier League er blitt nå, er det jo nesten avgjort på forhånd at f.eks Tottenham skal kjempe om 5-6 plass, Liverpool 4-5 etc...

Les mer: Southampton, ute etter topp 7 status?