Bli medlem!

Støtt The Baggies du også!

---
Litt oppdatert info fra 2015 her, mesteparten av det som skjer for norske Albion-fans skjer på vår facebookside. BAGGIES NORWAY. Klikk deg gjerne inn der, og bli med hvis du er supporter. Evnt. send en epost til westbrom<A>online.no eller hensk<A>online.no
---


West Bromwich sin offisielle supporterklubb i Norge begynner å ta form for alvor. Vi ønsker alle velkommen som medlemmer! Vi er fortsatt i startfasen, men håper å bygge opp den supporterklubben West Bromwich Albion virkelig fortjener. Som en del sikkert har fått med seg på web sidene, så har vi endelig blitt registret i enhetsregistret i Brønnøysund.
Foretaks navnet vårt der er:
West Bromwich Albion Supporter Club Norway.
Organisasjonsnummeret er: 987 709 626


Dette var helt nødvendig for å kunne få en egen konto i banken, samt å beholde domenenavnet www.baggies.no.
Alle *.no domener MÅ ha et organisasjonsnummer. Et krav som følger med, er at vi også må ha en regnskapsfører. Noe som gjør ting litt ryddigere. Vi må også levere regnskap til Supporterunionen om vi vil være medlem der. Og det VIL vi.
En av de store gullerotene er jo supportercupen.

Vårt mål er at www.baggies.no skal være et nettsted for, med og av supportere av West Bromwich Albion. Med klar viten om at det finnes en mengde nettsteder som omhandler samme tema. Men ikke for oss i Norge. Du kan finne mye spennende stoff om WBA andre steder, og målet er ikke å konkurrere på noen måte. Målet er å lage stoff som DU synes er spennende og interessant.

Hva det måtte være bestemmer du selv.

Alle artikler er velkomne.
Og som dere ser, så har det allerede tatt av litt. Både med hjemme hos reportasjer, kamp referater og intervjuer. Intervjuet med Ron Atkinson anbefales. Et Baggies soccer tournament er kanskje en liten kuriositet. Uten den kontakten som oppstod via nettet, så hadde den aldri sett dagens lys.

Intet er umulig !
Alle anbefales også å bruke forumet vårt aktivt. Per 13/3-05 så har det allerede vært 44 temaer, 206 svar og 4284 visninger. Meget sterkt. Aktiviteten er kun avhengig av deg. Og kan brukes til hva som helst. Det har vært diskutert alt fra, hvorfor Kanu ikke engang var på benken, til hvilken whisky som passer best til kveldskamper.

Men alt dette koster litt.
For å holde dette i gang og videreutvikle konseptet, så er vi avhengig av din støtte. Vi har satt kontingenten til kr 150,-.
Akkurat nå så vil alt gå med til å dekke utgifter vedrørende opprettelse av domenet, samt vedlikehold.

Langsiktige mål er mer interaktive fasiliteter, turer, suvenirer etc.
Vi kommer inntil vider IKKE til å begi oss inn på temaet medlemsblader. Dette av den enkle grunn at det tar for mye tid.
Om vi etter hvert vokser oss store, og det dukker opp en del ildsjeler, så er det ikke umulig. Men det vil tiden vise.

Fordelen med nett domenet er at det alltid er online. Etter hvert vil vi også ha medlemskort. Forhåpentligvis noe rabatt på suvenirer. Om kort tid vil vi prøve å komme med ukentlige nyhetsmailer.

Derfor er det nødvendig med en e-mail adresse.
Når alt er oppe å gå som det skal, så vil vi kunne tilby e-mail adresser med adressen baggies.no.
F. eks Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Så hvordan bli medlem:
Send en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gjerne med hele adressen din også. Men det er ikke helt nødvendig.

OG kanskje viktigst av alt:

Sett inn 150 kroner på konto:

0539 57 60388

West Bromwich Albion Supporterclub Norway
Gneisveien 16
1784 Halden

(kontoen er i Postbanken om det er av interesse å vite)

COME ON YOU BAGGIES!