Peterborough (B) tirsdag 18/8 - 20:45

peterboroVi begynner å bli vant til å spille mot Peterborough nå. Fire cupoppgjør de siste to år har endt med tre seire, og en uavgjort. Nå må vi vise at vi også kan ta oss av dem i serien. Dette blir første ligaoppgjør siden 1994, da dagens verter gikk av med seieren, men det er også deres eneste ligaseier mot oss, på totalt fire kamper.

Peterborough har begynt med tap mot Derby, og uavgjort mot Sheffield Wednesday, men tok en grei seier i ligacupen, 4-0 mot Wycombe. De ligger da tre poeng bak oss, men der de har et fortrinn på oss, er at de har spisser som scorer mål for klubben sin.
koren61
Robert Koren, Albions toppscorer blant de aktuelle tirsdag
Hvis vi tar utgangspunkt i en antatt 18-manns tropp RDM stiller med i kveld, har disse spillerne en slik scoringsstatistikk for Albion:
Koren, 14 mål, Brunt 13, Greening 8, Beattie 5, Teixeira 5, Olsson 3, Barnett 3, Moore 1, Martis 1, Mattock 0, Cummings 0, Mulumbu 0, Dorrans 0, Cox 0, Wood 0, Reid 0.
Vi ser at spissene våre ligger et stykke ned på listen, og vi kan ikke se bort fra at vi stiller med et spisspar som har scoret ETT mål for klubben. Heldigvis har vi noen skadde, og uaktuelle spillere i bakhånd. Toppscorer i stallen er Neil Clement 26, etter dette kommer Roman Bednar 23, Ishmael Miller 19, og James Morrison 9.
Image
Neil Clement holder fortsatt teten blant Albions nåværende spillere
Kikker vi derimot på Peterborough, har de bl.a disse tre målfarlige angriperne: George Boyd 30 mål for klubben, Aaron Mclean 61, Craig Mackail-Smith 53. Alle tre har også allerede tegnet seg på scoringslisten denne sesongen.

Se ellers her, for link til forrige sesongs preview for mer detaljert historikk klubbene mellom.

Image
Craig Mackail-Smith lurer Greening i vinter


Og til slutt er vi misunnelige på at Peterborough har katedral, og ikke vi.Image
Peterborough Cathedral