Reading (H) 2-3 eeo. omkamp i 5. runde i FA-cupen

Enda en kamp for våre slitne gutter, forhåpentligvis er motstanderne det samme. Ligaen er nok førsteprioritet, men nen når en mulig kvartfinale i FA-cupen mot erkerival Aston Villa står på spill bør det ikke være snakk om å spare på kruttet.

Etter forrige kamp kan vi kanskje prøve en formasjon uten hjørner...begge backene, og alle vingene hadde en fæl dag på jobben, men vi har dessverre ikke mange andre alternativer. Her er uansett laget RDM stiller opp med:

Carson
Zuiverloon, Meite, Tamas, Mattock
Koren, Cox, Mulumbu, Dorrans
Bednar, Moore

Benken: Kiely, Morrison (velkommen tibake!), Cech, Olsson, Slory, Wood, Brunt.

Ingen TV-kamp siden det spilles fire omkamper samtidig i kveld. Skal prøve å komme med litt oppdateringer utover i kampen.

Pause: 1-1 Koren (6 min) etter blokkerte skudd fra Bednar og Moore. Kebe utliknet tre minutter senere, etter retur fra Kebe. Mills burde gjort 2-1 for gjestene like etter, og Bednar brant også en god sjanse. Bednar har siden gått ut med skade, Wood erstattet ham. Jevn kamp så langt.

48 min: 2-1 Koren igjen. Langskudd som keeper tabber seg fælt ut på og slipper forbi seg.
68 min: James Morrison er tilbake! Kommer innpå for Dorrans.
90 min: 2-2 Kebe. Svakt av Zuiverloon. Ekstraomganger.
95 min: 2-3 Sigurdsson. Sliter nå...Cech er kommet inn for Moore.
120 min: Slutt. Ute av cupen. Mulumbu og McAnuff sloss. Rødt kort til McAnuff etter kampslutt. Vi håper at Mulumbu ikke får sitt kort i tunnellen.
Opprykk neste mål!