Liverpool (B) søndag 28/8-10

Liverpool-80s-Club-CrestBlir det scoring mot Liverpool denne sesongen da? Vi har ikke scoret på våre siste ni oppgjør mot de helrøde, målforskjellen er 0-26, tolv strake tap, 2-37, før vi kommer tilbake til en 0-0 kamp i 84/85-sesongen.

Begge de to målene vi har scoret på de siste tolv kampene kom i nedrykksesongen 1985/86. Garth Crooks scoret på Anfield i et 1-4 tap, mens det ble 1-2 hjemme på våren, målet var Craig Maddens første for Albion, i sin sjette kamp. Vi må tilbake til 1967 for å finne forrige Albion-seier på Anfield Road, da ble det 1-0 takket være Jeff Astle.

I dag er det heller ingen som levner oss noen sjanser, men Liverpool ligger bak oss på tabellen, sliter med interne stridigheter, og er ikke så uovervinnelige som de var på 80- og 90-tallet. Her har vi sjansen, i hvert fall til å score et mål!

Roberto Di Matteo kommer sikkert til å stille med omtrent det samme mannskapet som slo Sunderland, med venstreback Marek Cech er ute i ca. seks uker, og blir trolig erstattet av Nicky Shorey. Marc Antoine Fortuné er spilleklar etter overgangen fra Celtic, men tar vel bare en plass på benken, og lar Osazemwinde Peter Odemwingie fortsette som ensom spiss.

Kampstart søndag klokka fire pga Liverpools tur til Tyrkia i midtuken. Tv-sending på TV2 PL HD 2, samt TV2 Sumo på nett. 

Laget: Carson; Jara, Olsson, Tamas, Shorey; Morrison, Brunt, Mulumbu, Dorrans, Odemwingie; Fortuné.
Benken: Myhill, Ibanez, Bednar, Barnes, Cox, Reid, Tchoyi