Wolves (H) søndag 19/12-10, 13:00

UPDATE lørdag klokka 18, kampen er avlyst.

Nytt lokaloppgjør denne helgen, hvis snø og kulde ikke setter en stopper for kampen. Denne gangen er det på vår hjemmebane, med gjester på besøk fra nabobyen Wolverhampton 17 km nordvest. Albion-fansen er delt i sine meninger om det er Villa eller Wolves som er det største rivalen, og nå er det i hovedsak den yngre garde pluss en del fra vestsiden av Sandwell kommune som får sin store dag.

Vi har et godt psykologisk overtak på ulvene før denne kampen, en god sesong så langt i forhold til dem, og de har en fæl bortestatistikk. I tillegg har vi hatt et godt tak på dem de siste årene, med fire seire i 2007/08-sesongen som et høydepunkt. Wolves' to sesonger i Premier League har dessverre ikke sammenfalt med noen av våre, så dette blir altså det første Black Country derby i øverste divisjon siden 1984. Da kom Wolves klart sist (først i rekken på tre strake nedrykk for dem), men klarte likevel en seier og en uavgjort mot oss, så vi må tilbake til 1982 for å finne siste Albion-seier mot ulvene i toppdivisjonen. Da ble det seier 2-1 borte og 3-0 hjemme.

Hvis kampen blir spilt mot værets gang er ikke St. Peter med for oss, han er fortsatt skadet, men det er ingen selvfølge at situasjonen er så mye bedre til våren, så vi får krysse fingrene for kamp, og heller være i West Bromwich i ånden når vi skuffer snø i morgen formiddag.