Supportercupen 2009

ImageBlir det siste opptreden for Albion på Voldsløkka for denne generasjonen? Med like labert oppmøte som 2008 så må vi nok vurdere dette. Morro hadde vi det, men det var litt overtalelse som måtte til for å la 10,12 og 13 åringer spille. Resultatene ble deretter. Vi over 40 ble litt slappe og øltørste etterhvert også. Alle intereserte bes melde seg snarest.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For 19. år på rad inviterer Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) til Supportercupen. Arrangementet finner sted på Voldsløkka i Oslo.

lørdag 6. juni 2009.

Alle supporterklubber tilsluttet SBF har mulighet til å melde på et eller to lag. Antall plasser vil være begrenset til 40 lag. Hvert lag kan disponere inntil 15 spillere pr. kamp. Alle lag vil måtte levere en skriftlig liste over spillere til sekretariatet før første kamp.

SBF ønsker at så mange supporterklubber som mulig deltar på arrangementet.

Derfor vil plassene først bli fyllt opp av supporterklubber som har meldt på ett lag. SBF oppfordrer supporterklubbene til å melde seg på så raskt som mulig for å være sikret plass. Hvis det ved påmeldings utløp fremdeles er ledige plasser igjen, vil toer-lagene bli prioritert etter ”førstemann til mølla” prinsippet. Betalingstidspunktet vil da bli lagt til grunn.

Påmeldingsavgiften er NOK 900,- pr. lag. Alle supporterklubbene må betale samtidig med påmeldingen for å bli registrert. Siste frist for påmelding og betaling er lørdag 28. februar 2009. Vennligst benytt nettbank eller din lokale bank ved betaling av påmeldingsavgift.

Hvis et lag trekker seg etter fredag 22.mai 2009 blir påmeldingsavgiften ikke refundert.