Spiller portretter

Laurie Cunningham

Fra siste utgave av det utmerkede kampprogrammet ALBION har vi sakset en artikkel om Laurie Cunningham, kanskje en mann som har en stor del av skylda til at mange av oss nordmenn har det forholdet til West Bromwich Albion vi har i dag. Ellers kan det nevnes at ALBION for åttende (!) året på rad er kåret til det mest innholdsrike kampprogrammet for prisen det koster. Prisen deles ut av Football Programme Monthly. Jeg kan si meg enig, har abonnert på denne sesongens programmer, og har ikke rukket å lese halvparten enda!

Les mer: Laurie Cunningham

Laurence Paul Cunningham (8 mars 56 - 15 juli 89)

ImageDave Bowler:
To see Laurie Cunningham in full flow was to see a sorcerer making the game of football look the easiest, most natural thing in the world.

Plukker opp hansken en god stund etter at portrettet om Grealish ble lagt ut her på
www.baggies.no. Det florerer jo av Albion navn i forumet vårt. Flott om dere som ”gjemmer” dere bak kjente kjære navn, også tar dere tid til å fortelle litt om akkurat DEN spilleren.
Mitt valg av Cunningham var enkelt. Han hadde alt jeg selv mangler. Bortsett fra at jeg scorer flere mål. Alle vi som falt for Albion på slutten av 70 tallet kunne vel ikke unngå å legge merke til den sorte perle, som han også ble kalt. Dessverre så ble både hans liv og karriere så altfor kort. Har prøvd å summere opp karrieren i korte trekk.

Kaster også hansken over til Tony Butler.

Les mer: Laurence Paul Cunningham (8 mars 56 - 15 juli 89)

Bryan Robson - Captain Marvel

ImageMange har nok mange synspunkter på Robson som mangaer, men som spiller var han sannsynligvis en av tidenes beste.
Her er en artikkel fra alltidfotball om Robson sin karriere.

Les mer: Bryan Robson - Captain Marvel

Astle is the king

ImageJeff Astle ble en legende på The Hawthorns. Man kan forsatt høre "Astle is the king" fra The Hawthorns, mer enn 30 år etter at han la opp. Det sier litt om hans rolle i klubben. Dette er Alltid Fotballs historie om West Bromwich-legenden, Jeff Astle.
Artikkel fra vår nye super skribent GunnarGT

Les mer: Astle is the king

Tony Grealish

ImageEttersom Tom Heier har døpt en av sine WBA-supporterkollegaer "Tony Grealish", ligger det kanskje en viss ironi i det faktum at Grealish selv gikk under tilnavnet "the Bearded Viking" i sin tid. Jeg kan ikke akkurat påberope meg spesialkunnskap om denne spilleren, men har uansett tatt på meg det ærefulle oppdraget å komme med en kort historie om denne fargerike Irens karriere.

Les mer: Tony Grealish