Bok omtaler

Neil Warnock – Made in Sheffield, my story.

warnock1Det er mange sympatiske, og også noen karismatiske mennesker som har gitt ut selvbiografi. Ex-Sheffield United manager Neil Warnock er nok ikke en av dem, men bok ble det lell. Gjennomgangstemaet i boka er: Warnock kommer til en ny klubb, som spiller eller manager, det går et års tid før han ryker uklar med manager/styreformann, og så er han ute av døren like fort som han kom inn. Det kan ikke være tilfeldig? I sin tolv år lange karriere som ving var han innom Chesterfield, Rotherham, Hartlepool, Scunthorpe, Aldershot, Burnley, York og Crewe, og dette var i tiden før utlån ble populært. Managerkarrieren har vart litt lengre, men omtrent like omflakkende. Fra 1980: Gainsborough Trinity, Burton Albion, Scarborough, Notts County, Torquay, Huddersfield, Plymouth, Oldham, Bury, Sheffield United, og etter at boka kom ut er han i ny jobb igjen, i Crystal Palace.

Les mer: Neil Warnock – Made in Sheffield, my story.

Bobilturne under VM 06

ImageImage
Gratulerer med ny bok Hr Butler. Albion endte øverst på tabellen etter 3-1 seieren over Blackpool. Grealish la ikke inn samme tips denne gangen.
Om noen lurte på hvem vår siste toppscorer på øverse nivå var, så var det Bomber Brown med 28 mål i sesongen 70/71
SIDEN INGEN KLARTE Å FÅ INN RIKTIG RES I 1 OMGANG. Så får dere herved en ny mulighet.
Hvilken plassering har Albion på tabellen etter kampen mot Blackpool 8 April. OG hvem var siste Albion spiller som var topscorer på øverste nivå. Samt årstall og scoringer.
SU 4 April

Hr Butler:
1 plass samt kongen av mål
Bomber B:
2 plass
samt fullstendig rett navn på målkongen
Bond (med bitte litt hjelp):
3 plass samt en som scoret i bøtter og spann


Les mer: Bobilturne under VM 06

En Englandsfarer.....

ImageNok en bok fra en av våre landsmenn som har forelsket seg i Engelsk fotball. Denne boken inneholder alt som boken Drømmen om England mangler.

Les mer: En Englandsfarer.....

1001 store fotballøyeblikk

Image«Your boys took a hell of a beating! Maggie Thatcher: Norge har slått England i fotball! Vi er best i verden!» Bjørge Lilleliens prisvinnende seiersekstase under VM-kvalifiserings¬kampen i 1981 da det norske fotballandslaget slo England 2–1, er blitt legendarisk. Dette og 1000 andre store fotballhøydepunkter er samlet i denne 640 siders ultimate fotballboken.

OG fremfor alt!
Vinneren av årets store tippekonkurranse stikker av med et eksemplar.

Les mer: 1001 store fotballøyeblikk

Jesus og Judas på samme lag...

ImageÅ gi ut en bok som for det meste omhandler lag fra Premier league i en sesong som Albion tok en liten pause for å komme dundrende sterkt tilbake er litt sprøtt. Men men herrene Øyvind og Dag må ha sittet uttallige timer for å finne frem til alle disse underlige statistikkene fra denne boken. Absolutt leseverdig for oss som lever med engelsk fotball i årene.
Boka er spekket med historiske oversikter, diverse pussigheter, morsomme lister, norske spillere på øya, spillere du får en ekstra pint på puben om du kan noe om, underlige statistikker, artige gullkorn og sitater.

OG ikke minst:
DU kan bli sittende med et eksemplar i hånda. Hva skal en ellers bruke jula til?
Følg med på forumet.

Hr Butler stakk av med den første boka. Han var nok glad da Martis og dommeren var på kant med hverandre. Juhuu
Grattis. Fair enough da Hr Butler nylig ga bort en bok selv

En bok til skal vekk.
Så følg med.


For de som ikke er super heldig og vinner et eksemplar. Så koster den ikke mer en 339 norske kroner nede hos bokhandleren. Neppe i Kabul..
274 sider med fotball snadder.

Les mer: Jesus og Judas på samme lag...

We don't know what we're doing - adventures with the extraordinary fans of an ordinary team

ImageI sommer kom Adrian Chiles ut med en bok om Albion-fans. Chiles er selv Albion-supporter, og også en kjent tv- og radiopersonlighet i England, med programmer som f.eks Match of the day 2 på samvittigheten. I boken sin følger vi ham gjennom Albions 2005/06-sesong som byr på noen oppturer, men enda flere nedturer. Med på reisen er et bredt spekter andre Albion-fans som han deler sine opplevelser med både på og utenom kampdag. Siden undertegnde var så ivrig og sa hallo på White Hart Lane i fjor vår ble jeg viet et par sider i boken, og derfor har jeg også endt opp med to eksemplarer, dvs. ett for mye, så det lodder jeg herved ut.

Bomber og Hoff er videre til andre runde. Fortsetter med nye tips i neste kamp.

Les mer: We don't know what we're doing - adventures with the extraordinary fans of an ordinary team

Ny bok snart i handelen

ImageDet var vel i fjor det var litt diskusjon i forumet angående muligheten til å få tak i boka med komplette historien om Albion, sist sett i utgaver fra 1987 og 1993. Vel, nå får vi sjansen igjen, ny utgave står for døren til høsten, og bestiller du før 30. juni får du en eksklusiv signert utgave. Se mer på http://www.breedonbooks.co.uk/wba.html

West Bromwich Cult Heroes

ImageEn ny spennende bok. Løp og kjøp. Out soon: Simon Wright examines the careers of the 20 most popular players to grace The Hawthorns

Les mer: West Bromwich Cult Heroes

Drømmen om England......

ImageSom ble et mareritt for Publicom når Cunningham leste den !! MEN.....De skal ha all ære for sin ærlighet og evne til å skvære opp !!
Så følg nøye med i konkurransene heretter. Bare venter på diger pakke også må jeg kjøpe korrektur lakk.

Les mer: Drømmen om England......

Gladiators

ImageHar fått tilsendt noen eksemplarer av boken Galdiators.
Den omhandler alle dagen spillere i Premier League
Detaljert og fin.

Les mer: Gladiators

To esler i Blackpool

ImageForlaget N.W. Damm & Søn AS lanserer denne uka boka
To esler i Blackpool - en fotballreise i de lavere divisjoner
av Tom Stalsberg

Les mer: To esler i Blackpool