Kamprapporter FA Cup

Brunlei - Baggies 3-1 (1-0) 4r omk FA Cup 09

snipp snapp snute og jeg tipper ingen drakk hverken det ene eller det andre ølet...

Les mer: Brunlei - Baggies 3-1 (1-0) 4r omk FA Cup 09

Albion - Burnley 2-2 (2-1) 4r FA cup 09

Image Det var som bare F#¤%. Siden Olle drikker sveriges verste øl til kampene med hell. Så tenkte jeg å prøve en av Sveriges beste øl til kampen. Måtelig suksess må sies. Men Bärnsten fra Jämtlands bryggeri skuffer aldri.
http://www.jamtlandsbryggeri.se/barnsten.html

Les mer: Albion - Burnley 2-2 (2-1) 4r FA cup 09

Posh - Albion 0-2 (0-2) FA cup 3r omk

ImageDet meldes fra det glade sørlandet at Aass juleøl ga mer lykke en Bayer. Ja resultatet sier vel sitt. Men det kan bli litt vanskelig å følge opp Stian. Eller har du tatt vare på noen flasker så det holder helt til finalen?

Les mer: Posh - Albion 0-2 (0-2) FA cup 3r omk

Albion - Posh 1-1 (0-0) FA Cup 3r 08

Vi trengte omkamp ifjor også...

Les mer: Albion - Posh 1-1 (0-0) FA Cup 3r 08

Albion - Pompey 0-1 (0-0) FA cup semi 08

ImageNår begynte en å spille fotball med hendene?

Les mer: Albion - Pompey 0-1 (0-0) FA cup semi 08

Pirates - Baggies 1-5 (1-2) FA-Cup 6.rd 08

Image
Wembley-tur nummer to på under ett år.
Wow! En utrolig effektiv kamp av Albion! Etter tre cupbomber så langt i helga må nervene ha vært i høyspenn, og i starten av kampen viste det seg vel å være riktig. Men vårt offensive artilleri roet nervene, først ved Bednar og Morrison i tospann, så ordnet Miller 2-0 på egenhånd. Rovers slo raskt tilbake og 1-2 ved pause var absolutt ikke ufortjent, hjemmelaget kunne også lett fått et straffespark da Brunt gikk tøft i en Rovers-spiller ved dødlinjen. Utover i andre omgang begynte Albion å ta kontrollen, og Miller, Phillips, og til slutt Miller igjen ordnet utklassingssifre.

Que sera, sera, we're going to Wemb-er-ley, we're going to Wemb-er-ley, que sera, sera.

Noen som begynner å tenke på en englandstur om fire uker? Trekning av semifinaler i morgen 14:30, vet egentlig ikke hvem jeg ønsker meg, men må bli Barnsley som er førstevalg?

Les mer: Pirates - Baggies 1-5 (1-2) FA-Cup 6.rd 08

Coventry - Albion 0-5 (0-1) FA-Cup 5.runde 08

For andre gang denne sesongen ydmyket vi Coventry på deres egen arena. Igjen ble vi hjulpet av en utvisning, denne gangen diskuterbar på Micky Doyle. Uansett hadde Chris Brunt gitt oss ledelsen i første omgang, men etter utvisningen tidlig i andre rant målene inn.

Neste stopp Wembley, men først et kort stopp i Bristol for forfriskninger.

Les mer: Coventry - Albion 0-5 (0-1) FA-Cup 5.runde 08

Posh - Albion 0-3 (0-2) 4r FA Cup 08

ImageSlapp knokkelkamp da målene trillet kjapt inn. Ingen skader og vi kruser videre. Kanskje ok å slippe de 4 ennå. Har vi først kommet så langt så hvorfor ikke litt mer morro.

Les mer: Posh - Albion 0-3 (0-2) 4r FA Cup 08

Albion - Charlton 3r FA cup omk 08 6-5 (2-2) (2-2) (1-0)

Image1-0 til pause
2-2 full tid
2-2 første ekstraomgang
2-2 andre ekstra omgang

da var det straffer.......

Albion: 4 treff - 1 bom
Charlton: 3 treff - 2 bom


Les mer: Albion - Charlton 3r FA cup omk 08 6-5 (2-2) (2-2) (1-0)

Charlton - Baggies 1-1 (1-1) 3 r 08

Det blir omkamp heme! Det var det vel egentlig ingen av lagene som ønsket seg, men når ingen klarte å vinne så ble det slik!

Mogga gjorde fire endringer i startoppstillingen fra forrige kamp. Barnett, Albrichtssen, Brunt og Teixeira kom inn for h.h.v. Pele, Robinson, Morrison og Phillips.

Zhi ga ledelsen for Charlton alt før ett minutt var spilt.

Miller utlignet for oss på en heading etter en pasning fra Brunt i det 33 minutt.

I starten av omgangen var det ren enveiskjøring mot Baggies-målet. Men utrolig nok kom de mer med utover og klarte å få en utligning etter 33 minutter.

I pausen satte Mogga inn Macdonald og Pele som kom inn for Gera og Cesar. MacDonald ble jo kjøpt for £200 000 i går etter at lånetiden løp ut, noe som viser at Mogga har stor tro på ham.

Etter 67 minutter brukte vi vårt tredje bytte for dagen og satte inn Morrison for Koren.

Les mer: Charlton - Baggies 1-1 (1-1) 3 r 08

West Bromwich Albion - M`boro FA Cup 5r omk 07 5-6 (1-1)(1-1)(1-1)(1-1)

Image1-1 so far. Carter av alle er helten så langt. Butler mumler noe om en cup kamp for lenge siden. Vi andre har nerver av stål.
Ekstraomganger nå.....
Ojsann The Duke er utvist....
2 ekstra igang....lukter vi straffer...

Clement og MacDonald bomma på sine straffer i straffekonkurransen og WBA er ute av FA-cupen....

Les mer: West Bromwich Albion - M`boro FA Cup 5r omk 07 5-6 (1-1)(1-1)(1-1)(1-1)

Middlesbrough - WBA 2-2 (2-1) FA Cup 5r 07

ImageEtter å ha hentet inn et mål to ganger i kampen klarte WBA til slutt uavgjort borte på Riverside i dag. Det ble noen svært dramatiske sluttminutter etter at Curtis Davies klarte å pådra seg sitt andre gule gort for dagen og måtte gå tidlig inn i dusjen etter 89 minutter. Tidligere i kampen hadde han holdt litt i trøya til Yakubu som falt lettere over ende enn en 10 måneder gammel baby som forsøker å gå sine aller første skritt. Protester var midlertidig nytteløse og Yakubu satte selv straffen i mål slik at vertene kunne gå til pause med en 2-1 ledelse.

Les mer: Middlesbrough - WBA 2-2 (2-1) FA Cup 5r 07

S##T - West Bromwich Albion 0-3 (0-1) FA Cup 4r 07

ImageZubi klarte seg uten å slippe inn mål, og Ulvene var atter en gang uhyre svake. Nesten for lett. Kjenner vi eimen av Wembley i det fjerne ??

Les mer: S##T - West Bromwich Albion 0-3 (0-1) FA Cup 4r 07

WBA - Leeds 3-1 (2-0) FA Cup 3r 07

Da var det tid for Leeds igjen. Denne gangen i FA-cupens 3. runde. Både Flo og Koren startet på benken i dag for sine respektive klubber. WBA gjorde noen endringer i forhold til hvordan de startet i forrige kamp. Chaplow kom inn for Carter fra start, Clement startet i midtforsvaret og McShane på høyrebacken. Albrechtssen er ute av troppen, det er Ellington også. (Han stod først oppført men lagoppstillingen er rettet og da går det vel mot en overgang for hans vedkommende også).

WBA haddet rimelig god kontroll i første omgang og rulet kampen. Leeds gjorde tre bytter i pausen i og med at de lå under med 2 mål.  Tore André Flo kom inn for Moore,  Matt Heath ble erstattet av Miguel Armando Sa og Shaun Derry kom inn for Howson i pausen. Begge de  to første debuterte dermed for laget fra Yorkshire.

Koren gjorde sin debut for WBA og klarte nesten å score også.

 

Les mer: WBA - Leeds 3-1 (2-0) FA Cup 3r 07

Reading - WBA 3-2 FA Cup 3r 06

ImageLitt skuffende at vi tapte etter å ha ledet 2-0 ved pausen. Men kanskje greit nok å kun ha serien å konsentrere seg om også?

 

Les mer: Reading - WBA 3-2 FA Cup 3r 06

Baggies - Reading 1-1 Fa Cup 3r 06

ImageIgjen virket laget uinspirert. Ingen av lagene så ut til å kunne ha sjanse til å score, og svært betegnende for kampen måtte det da også en straffe til for hvert av lagene for at det skulle bli mål.
Greening og Albrechssen hadde begge en svært svak kamp. Carter hevet seg fra forrige kamp, men egentlig virker det som om det er svært vanskelig å finne lyspunkter ved dagens forestilling mot reservelaget til Reading.
 Nå blir det uansett omkamp, noe som vel ikke er det vi ønsker mest her i verden akkurat nå. Det kan unektelig bli svært hardt å holde plassen i Premier League hvis vi ikke presterer bedre enn dette fremover....

Les mer: Baggies - Reading 1-1 Fa Cup 3r 06

Preston - Baggies 0-2 Fa Cup 3r 05

ImageImage

BOING BOING
We`re going to Cardiff......

Les mer: Preston - Baggies 0-2 Fa Cup 3r 05

Baggies - Spurs 1-1 FA Cup 4r 05

Image
Image

 

Les mer: Baggies - Spurs 1-1 FA Cup 4r 05

Spurs - Baggies 3-1 FA Cup 4r 05

Image

Så brast drømmen om å knuse Megson i 5 runde av FA cupen

Les mer: Spurs - Baggies 3-1 FA Cup 4r 05