Kamprapporter Liga Cup

Super Hartlepool - Baggies 3-1 (0-0, 1-1,3-1) LC 2R 08/09

Nei nei nei nei

Les mer: Super Hartlepool - Baggies 3-1 (0-0, 1-1,3-1) LC 2R 08/09

Baggies - Cardiff 2-4 (1-4) LC 3 r 07/08

Da var vi ute av ligacupen denne sesongen....

Mowbray gjorde 7 endringer på laget fra lørdag og ga Shelton Martis sin debut. Hodkiss og Tininhio var også nye i forsvaret i forhold til forrige kamp. Det skal imidlertid forundre meg svært mye om ikke Mowbray lar disse tre hvile igjen hvis han har mulighet til det neste kamp.

Fowler og Hasselbaink utgjorde i hvertfall en svært stor trussel mot nykomlingene i forsvaret og tok dem skikkelig på senga.

Les mer: Baggies - Cardiff 2-4 (1-4) LC 3 r 07/08

Peterborough - Baggies 0-2 (0-2) LC 2r 08

Det var hele seks endringer i startlaget i dag i forhold til det som startet på lørdag. Phillips, Hoefkens, Barnett, Pele. Robinson og Morrison var alle helt ute av troppen mens Hodgkiss, Cesar, Clement, Chaplow, Gera og Ellington alle startet i dag,

Les mer: Peterborough - Baggies 0-2 (0-2) LC 2r 08

Baggies - Bournemouth 1-0 (1-0) 1r Cola cup 07/08

ImageCraig Beattie scorte dagens første og eneste mål.
Det ble mye balltrilling fra Albion, men ikke mange skikkelig målsjanser. Men de scorte på en av dem uten at Bournemouth klarte å finne veien til nettet.
Og vi vant i alle fall til slutt, og det er vel det viktigste i fotball? Spesielt i cupen.

Fakta fra kampen:

Les mer: Baggies - Bournemouth 1-0 (1-0) 1r Cola cup 07/08

WBA - Arsenal 0-2 (0-1) LC 3R 06/07

Det var en del endringer i lagoppstillingen i forhold til forrige kamp. Både Hoult, Carter, Chaplow, Watson, McShane og Hartson spilte fra start i dag. Albrechtsen, Gera og Kamara startet på benken, mens Koumas,Zubi og Perry var helt ute av troppen.

I og med at det bare var to dager siden et lokalderby og fire dager frem til neste lokaloppgjør og reservekamp onsdag, lå det vel i kortene at dette ikke var en kamp WBA ville satse liv og helse på å vinne. Litt skuffende er det allikevel at en taper og på denne måten kan stå i fare for å bryte noe av den positive trenden. Det virket også som om Mowbray eksperimenterte en del i løpet av kampen og jeg skjønte ikke helt hvordan laget spilte; det gjorde heller ikke kommentatorene på Albion World.

En bekymring med tanke på lørdagen er at Carter er ute med skade og kan være uaktuell mot sin moderklubb. Men i og med at Quashie/Wallwork-kombinasjonen fungerte bra mot Wolves, er det ikke sikkert at det svekker laget så mye allikevel. Med Blues i slaget etter borteseier mot Derby på lørdag og ny 4-2 seier borte mot Sheffield U i dag, ligger det til rette for et skikkelig bikkjeslagsmål på St. Andrews på lørdag. Jeg håper Mowbray klarer den utfordringen

 

Les mer: WBA - Arsenal 0-2 (0-1) LC 3R 06/07

WBA - Cheltenham 3-1

Dette var en kamp med to fundamentalt ulike omganger. Dette er vel første gangen Albion har klart å heve seg i andre omgang denne sesongen, etter en mildt sagt svak første omgang. Det var ingen stor kamp, men Baggies viste til slutt at de tross alt ligger en divisjon høyere enn Cheltenham.

Les mer: WBA - Cheltenham 3-1

Leyton Orient - WBA 0-3 (0-1) Liga cup 06/07

Image1-0 Unggutten Nicholson fikk ballen i nota
2-0 Carter lefsa inn nr 2 (passer meg utmerket på tippekonkurransen at det res står ut kampen)
3-0 Greening ( der ødela du tippekonkurransen for meg Jonathan) 

Les mer: Leyton Orient - WBA 0-3 (0-1) Liga cup 06/07

United - Albion 3-1 05/06


Skjønte fort hvordan dette ville ende.
Men heldigvis så ble en sittende foran skjermen.
Ellers hadde en jo gått glipp av dagens mål på OT.
Ellington kan bli tungen på den berømte vektskålen i år.
For vi  har da ikke lyst til å høre The Fat Lady.....

Image

Les mer: United - Albion 3-1 05/06

Fulham - Baggies 2-3 LC 05/06

Endelig en seier igjen, men med en viss bismak etter at Robinson ble utvist helt mot slutten av kampen for å ha kjeftet på Knight som holdt på å kveste ham. Robinson må derfor stå over søndagens kamp, noe som jo ikke akkurat er så bra.

Les mer: Fulham - Baggies 2-3 LC 05/06

West Brom - Bradford 4-1Liga Cup 05/06

Endelig en seier for West Bromwich igjen!

Image

Les mer: West Brom - Bradford 4-1Liga Cup 05/06