Velkommen til baggies.no

Som du sikkert har fått med deg; baggies.no er den nye nettsiden for West Bromwich Supporterklubb i Norge. Innen en ukes til vil du finne en rekke fasiliteter på disse sidene Vi håper at The Baggies skal skille seg ut fra mengden blant supporterklubbene. Du kan faktisk være med å bidra! Vi håper at alle som har bilder, historier eller andre ting å dele, tar kontakt! Kom gjerne også med innspill i gjesteboken, både positivt og negativt. Alt mottas med takk!

Bli medlem!
Det er nå også fullt mulig å melde seg inn i supporterklubben. Årskontigenten vil være 100 nok, og vil gå fra 1. januar til 31. desember. Klubben er i ferd med å registreres i Brønnøysund og du vil motta innbetalingsblankett ved nyttår.

Du vil motta medlemskort. Samt motta et eget brukernavn og passord til hjemmesidene og motta aller siste fotballnytt via e-post. Med andre ord: Du får mulighet til å følge klubben og få med deg det aller siste på overgangsfronten! I tillegg får du tilgang til forumet på hjemmesidene, hvor du kan diskutere med andre likesinnede fans.

Velkommen skal dere være!

Andre fasiliteter:
- Nyheter og spillerprofiler
- Intern søkemotor
- Avstemminger
- Gode tilbud

Inntil videre får dere ta ting som de er. Siden vil være under kontinuerlig oppbygging fremover.

mvh
Henrik Skaalvold
leder

og
Bård Plassen
web admin