Agurknytt

Sommeren er her og med det følger en tørkeperiode for oss som følger med fotballen. Det gjelder heldigvis bare på gressmatta, i korridorene skjer det alltid noe. Som en følge av opprykket skal det selvfølgelig hentes inn noen nye spillere, og spekulasjonene går hett for seg på diverse nettsider. Det eneste som er klart så langt er at den unge skotten Graham Dorrans kommer fra Livingston for £200.000. Trioen Phillips, gera og Albrechtsen vil alle bli tilbudt nye kontrakter, men det spørs om noen heller blir fristet av andre, spesielt Gera går det mye rykter om. Everton og Benfica er de hotteste alternativene akkurat nå. QPR er en av frierne til Phillips.

En del treningskamper er satt opp, men det går også rykter om en treningsleir til Sverige, det vil nok i tilfelle bli i uke 29 regner vi med så ikke planlegg for mye i ferien enda!!

Foreløpig oppsett for sommeren:
Juli

Tuesday 22nd 7.45pm (a) v Shrewsbury Town
Wednesday 23rd 7.45pm (a) v Cheltenham Town
Saturday 26th 3pm (a) v Ipswich Town
Tuesday 29th 7.45pm (a) v Northampton Town

August

Friday 1st 7.45pm (a) v Hereford United
Tuesday 5th 7.45pm (a) v Walsall

Siste nyhet for denne gang er at det har lekket ut bilder av våre nye drakter for neste sesong. Jeg fikk ikke med meg disse før Albion/Umbro pent spurte om at disse ble fjernet fra nettstedene i påvente av offisiell offentliggjøring. Det som virker klart er likevel at hjemmedraktene blir av retro-type, men fortsatt blå og hvitstripete. Sponsor er heller ikke klar enda, her så jeg noen rykter om Carlsberg, men det er sikkert bare vås. Bortedraktene er visstnok hæslige, lysegule med blå dekor.