I TV-kroken

ImageLørdagens match mot Everton er ikke funnet interessant nok av Canal+, og vi må i utgangspunktet nøye oss med oppdateringer på nettet, tekst-tv, wap, radio etc. Men kanskje er det likevel alternativer. Ifølge liveonsat.com sendes kampen direkte i Bulgaria, Sør-Afrika, Arabiske Emirater, og sikkert også i Asia. Det betyr at det vil være muligheter for å plukke opp en live-sending på nettet. Har litt diverse erfaringer med dette, men for de som er bittegrann datakyndige, og ikke redd for virus finnes det sikkert flere alternativer.
Her er noen steder å sjekke ut. PS: Har du ikke prøvd dette før kan det nok være lurt å være tidlig ute, og prøve andre kanaler etc. Vanligvis trenger du å installere noe programvare for å se TV, og ofte er det også en del ventetid før bildet kommer.

www.myp2p.eu
http://livefooty.doctor-serv.com/

Ellers er jeg litt usikker på hvordan Canal+ gjør det fra neste helg og fremover, da starter den italienske serien med live-kamper klokka halv ni på lørdagene, samme tidspunkt som de viste en PL-kamp i opptak sist helg og denne helgen. Forsvinner denne kampen er det en mulighet mindre for å se kampen, opptak er nå en gang mye bedre enn ingenting. Til helgen er det derimot bare fem kamper lørdag klokka fire, deriblant flere lite severdige kamper, så forhåpentligvis blir vi valgt ut som en av tre live-kamper.

Lørdag 30/8 klokka 16:
Bolton v West Brom, 15:00
Hull v Wigan, 15:00