info forumet

16/11: Ting ser ut til å komme seg, forumet virker for en del skjønner jeg, Firefox-brukere har ingen problemer. Explorer-brukere har kanskje problemer fortsatt?  Se under for forslag til løsning, fungerer i hvert fall for meg.

Ellers har jeg endret litt på oppsettet på forumet så det likner litt på det vi hadde før, og så det ser ganske ryddig ut. Det første oppsettet var egentlig bare et resultat av litt prøving og testing. Det som lå inne fra før er slettet, tror ikke det var noe som var viktig å spare på, men la ut et par kopier av noen poster som nylig ble lagt inn. Hvis noen har forslag/ønsker om andre kategorier som de synes hører hjemme, eller forenkler ting, gi beskjed!

Håper derfor at alle brukerne nå kan prøve seg fram på forumet, og kanskje kan vi få ende flere poster med tiden. Hvis noen fortsatt har problemer, ta kontakt på hensk(at)online.no (Henrik) eller albion(at)broadpark.no (Stian) så får vi se hva vi får til. Dette gjelder også hvis du har glemt brukernavn, passord etc. her skal vi nok også få fikset evnt. problemer.

Derfor vil jeg bare erklære Baggies Norway's forum for gjenåpnet, og lykke til med postingen!

I verktøy-menyen på Internet Explorer 8 velger du Kompatibilitetsvisning, og så velger du innstillinger for Kompatibilitetsvisning. Her legger du inn www.baggies.no, og velger legg til. Dette gjorde i hvert fall at forumet fungerer for meg.