Rangnick ny trener?

Det spekuleres mye i om Ralf Rangnick er vår neste manager. Enkelte tyske medier melder at han allerede er klar, men det er enda ikke bekreftet.

 

Rangnicks nyeste manager-erfaring er fra Schalke 04, der han jobbet mellom mars og september 2011. Han ledet laget til semifinale i Champions League, men ga seg på grunn av utmattelse. Tidligere har han hatt hovedansvar for TSG Hoffenheim; det gikk strålende og han var en av hovedpersonene bak deres kjempesprang fra Regionalliga Süd (nivå 3) til Bundesliga på to sesonger. Ellers blir han, ikke ulikt en kjenning i gummistøvler her hjemme, kalt "professoren". Dette er visstnok fordi han under et tysk TV-program i '98 forklarte taktikk inngående ved hjelp av tavle og kritt. Kallenavnet stemmer til en viss grad med virkeligheten, Rangnick er nemlig utdannet lærer.

 

Navn: Ralf Rangnick

Født: 29. juni 1958 (53 år gammel)

Tidligere klubber som manager:

- Reutlingen

- Ulm 1846

- Stuttgart

- Hannover 96

- Schalke 04

- Hoffenheim

- Schalke 04 (igjen)

 

Personlig synes jeg dette virker som et spennende alternativ. Jeg hadde i utgangspunktet sett for meg en av de rutinerte engelske managerne som Curbishley, Bruce eller lignende. Eller McLeish (grøss...) Får håpe de får i orden en avtale snart slik at Foster og Olsson kan signere.

 

Boing Boing!