Historie

Woking

I dag er det tjueen år siden 2-4 tapet i FA-cupen mot Woking fra 6.divisjon. Wokings norske supporterklubb er tilfeldigvis (?) stiftet samme dag. Men fikk vi noen nye supportere den dagen av 'sympati' ??

Link til Woking: http://rolandsannes.wordpress.com/

Krise, uinteressant, eller supert, forholdene tatt i betraktning?

Jeg er sikker på at andre enn meg selv også har lest flere forskjellige synspunkter på ståa i Albion denne sesongen. De varierer like mye som spillernes prestasjoner, så hva er egentlig rikltig?

Er alt forferdelig og kjedelig? Argumentasjonen for dette er at vi ikke har noe realistisk mål å sikte mot, som kan gi oss skikkelig jubel. Cupene blir nedprioritert for å sikre en plass over nedrykksstreken, likevel har vi tapt over halvparten av kampene til nå. I tillegg kan vi finne noe negativt å si om alle spillerne nesten hver helg, spillestilen er ikke like morsom som under Mowbray og Di Matteo og klubbledelsen er bare ute etter å tjene penger.

Alternativt ligger vi bra an til å gjøre vår beste sesong på nesten tretti år, vi har flere spillere som holder bra PL-nivå, vi har slått både Villa og Wolves allerede, tribunene er fine og moderne og nesten fulle hver helg. I tillegg har klubben en god økonomi og et flott treningsanlegg som inkluderer et 'Academy' for de yngre talentene. Dette er vel egentlig det vi har siktet mot siden slutten av åtti-tallet, men likevel er det mange som klager uansett.

Les mer: Krise, uinteressant, eller supert, forholdene tatt i betraktning?

Oppsummering 2000-tallet - Spillerne

138 forskjellige spillere ble brukt i førstelagsfotball på 2000-tallet. Fra Enzo Maresca som avsluttet sin Albion-karriere 15. januar 2000, til George Thorne som startet sin 28. november 2009. 38 nasjonaliteter er representert. Her en den komplette listen:
Les mer: Oppsummering 2000-tallet - Spillerne

Oppsummering 2000-tallet

Vi har nylig gått inn i et nyttiår, og ingen kan vel seriøst forvente at Albion skal fortsette med heistilværelsen? Nå er det på tide å kjempe seg til en fast plass i verdens beste liga (?) Vi kan i hvert fall ikke klage på lite spenning, ikke en sesong uten at vi har kjempet i toppen eller bunnen. Tre opprykk, like mange nedrykk, to Wembley-turer, en cup-semifinale, et ligamesterskap, og uendelig mange opp- og påfølgende nedturer. Her følger en oppsummering av 2000-tallet, i tall! Så får vi de mer spesifikke sakene, som tiårets lag, spiller, mål, nedtur etc. litt senere når dere har tenkt dere litt om.

Les mer: Oppsummering 2000-tallet

memory lane...

ImageAlbion's 1993 play-off side revisited. It's 14 years since Ossie Ardiles won promotion at Wembley with a 3-0 victory against Port Vale. CHRIS LEPKOWSKI finds out what happened to the class of 1993...

Les mer: memory lane...

Husker du den gang....

ImageJa den gang vi lå på gulvet og gråt fordi Charlton scoret meget seint mot Crystal Palace, og Albion ble tidenes første lag som ikke rykket ned etter å ha ligget sist til jul. Etter sånne Sunderland kamper kan det være kos med noen minner som faktisk er hyggelige. Historien er sakset fra vår søster nettside www.baggies.com

Les mer: Husker du den gang....

Supporter klubb nostalgi

ImageDa Annaniassen holder på å flytte sitt kjære gutterom til et bedre rom hvor han kan henge opp sine drakter og flagg som han vil. Så fant han utrolig mange medlemsblad, som den tidligere supporter klubben utgav 4 ganger i året. Kan jo ikke hive de i bøtta !! Alle som vil ha noen av disse bladene kan få dem hvis de betaler porto og emballage.

 

Les mer: Supporter klubb nostalgi

Litt Albion og Villa historie

Synes det var like greit å legge den her jeg Grealish.
Egentlig kunne du godt gjort det selv
:-))

Les mer: Litt Albion og Villa historie