Klubb administrativt

Baggies Norway treff - Oslo 8/11-08

ImageDet er på tide med et skikkelig medlemstreff blant oss norske Albion-supportere, så derfor blir det nå mulighet for å treffe likesinnede i Oslo lørdag 8. november. Anledningen for dagen er bortekamp mot Liverpool på tv, et lag vi normalt gjør det svært dårlig mot, så da får vi flere skuldre å trøste hverandre på. Cunningham og Butler har i tospann til og med kommet opp med et program for dagen. PS: Arrangementet er åpent for alle Albion-fans selv om dere ikke har meldt dere inn i klubben, vi tar med innmeldingsskjemaer! Det er også åpent for andre nasjonaliteter, våre svenske kolleger er allerede informert.

---

Det er få dager igjen til supportertreffet, det er oppmøte kl. 14 på Oslo Mikrobryggeri for dem som ønsker å smake litt øl, ellers starter vi kvelden kl. 16 på Two Dogs med velkomstdrink og en uhøytidelig Albion-quiz til 'tippekampen' før høydepunktet kommer kl. 18.30. Håper på godt oppmøte,alle i Oslo-området bør være bankers, og vi håper at en gjeng utenbysfra også også finner veien til hovedstaden. Er det noen spørsmål tar vi gjerne det i forumet/mail, ellers treffes Henrik Cunningham på 9717034 og Stian butler på 90581246.

Les mer: Baggies Norway treff - Oslo 8/11-08

Referat fra Årsmøte 2006

Les mer: Referat fra Årsmøte 2006

Årsmøte 2006

Les mer: Årsmøte 2006

Referat fra årsmøte 2005

Et svært vellykket årsmøte rundet av et godt Baggies år.

Les mer: Referat fra årsmøte 2005

Årsmøte 2005

I vedtektene så står det at årsmøtete skal være i Desember.
Noe som blir endret på dette møte. Regnskapet er jo viktig, og det er aldri ferdig så tidlig.
Grunnet meget spredt geografisk tilhørighet på medlemmen (samt at vi ikke er mange), så blir innkallelsen kun liggende her.

Les mer: Årsmøte 2005