2012/13

Tippekonkurransen 2012/13

Hei alle sammen.

Selv om resultatoppdateringen ble så som så utover forrige sesong er ny konkurranse for 2012/13 etterlyst, og jeg tar igjen på meg ansvaret. Skal også prøve å gjøre en bedre jobb med oppdaterte resultater.

Vi gjør ikke noen endringer på reglene fra i fjor, så da limer jeg inn litt info fra tidligere her, med oppdaterte regler og info:

-----

 Ny sesong, og nye muligheter til ære og berømmelse. Vi fortsetter suksessen med tippekonkurranse, og håper enda flere enn i fjor blir med. Legg inn dine tips i forumet, under 'Tippekonkurranse'. Evnt. har du problemer med det send mail til westbrom(AT)online.no , eller du kan smse til 99213751, evnt twitre til (AT)bobba50.  ELLER join facebookgruppa Baggies Norway og tipp der.

Her følger en påminnelse om reglene:

----

Vi har tidligere sesonger hatt måneder med argumentering for og i mot diverse fantasifulle poengregler, jeg prøver her å finne en litt enkel en.

vi tipper som før et kampresultat f.eks 2-1, og også Albions første målscorer. Vi tipper OGSÅ en målscorer (for Albion) selv om vi tror Albion taper f.eks 0-1.

helt riktig resultat = 5 poeng

riktig vinner, evnt. uavgjort = 2 poeng

Hvis kun ETT mål en av veiene skiller deg fra et helt riktig resultat får du 1 bonuspoeng

Eksempel: Albion-Newcastle 2-1 (gjelder også ved uavgjort tips, vet 1 mål hver vei, dvs 2-2 tips, og 1-1 resultat gir ett ekstra poeng, men 0-0 gir ikke ekstra poeng.)

Tips 2-1 = 5 poeng

Tips 4-0 = 2 poeng

Tips 3-1 = 3 poeng (1 bonus)

Tips 1-1 eller 2-2 = 1 poeng (1 bonus)

Tips 2-3 = 0 poeng

Riktig målscorer gir 2 poeng.

Premier må vi komme tilbake til, men vi satser på at det blir mer enn bare æren.